Neljänsuora ja Globe Hope yhteistyöhön - 01.12.2011

Neljänsuora on aloittanut yhteistyön Globe Hopen kanssa.

Kierrätysmateriaaleista vaatteita ja asusteita valmistavan kotimaisen designyrityksen ja yhtyeen yhteistyö sai alkunsa, koska bändi halusi antaa kuulijoilleen mahdollisuuden tyylikkäisiin, ekologisiin ja laadukkaisiin Neljänsuora-tuotteisiin.

– Yhteistyö on meille iso juttu ja on erityisen tärkeää, että tuotteet on tehty Suomessa kierrätysmateriaaleista. Ne ovat paitsi hyvännäköisiä, myös kestäviä, Neljänsuoran laulaja Antti Ketonen kiittelee.

– Olemme Globe Hopessa innoissamme: yhteistyö Neljänsuoran kanssa on ollut kivaa ja tuottanut uusia upeita tuotteita. Uskon niiden puhuttelevan kuulijoiden lisäksi myös suurempaa kohderyhmää, toimitusjohtaja Seija Lukkala Globe Hopesta sanoo.

Neljänsuoran ensimmäiset Globe Hope -tuotteet ovat laukut Käsveska ja Isokassi sekä Jussinpussi-pussukka, jotka ovat jo myynnissä yhtyeen 4S-Storessa osoitteessa 4s-store.fi. Ensi vuonna valikoimaa laajennetaan. Silloin lanseerataan sekä vaatteita että kengät, joiden kaikkien suunnittelussa bändi on ollut mukana.

Näytä uutisarkisto >