Antti Ketoselta joululevy! - 06.11.2015

Neljänsuora-yhtyeen laulaja Antti Ketonen tekee uuden aluevaltauksen: hänen ensimmäinen sooloalbuminsa Joulu valtaa sydämen julkaistaan 6. marraskuuta.

Petri Somerin tuottamalla levyllä kuullaan sekä perinteisiä että uusia kappaleita. Joululaulut ovatkin aina olleet lähellä Antin sydäntä.

- Mietimme aikoinaan Neljänsuoran kanssa joulumusiikin tekemistä, mutta se ei tuntunut bändille luontevalta. Olen aina tykännyt laulaa joululauluja, joten ajattelin, että miksen tekisi niitä omalla nimellä. Sooloprojektini ei vaikuta bändiin, eli Neljänsuora jatkaa ihan normaalisti musiikin ja keikkojen tekemistä, Antti sanoo.

Ajatus kokonaisesta joululevystä on kypsynyt vähitellen. Antilta on vuosien varrella julkaistu neljä täysin uutta omaa joulukappaletta, jotka kuullaan myös Joulu valtaa sydämen -albumilla. Levyllä on mukana myös klassikkokappaleita kuten Valkea joulu, Varpunen jouluaamuna ja Tulkoon joulu.

- Biisit vievät minut ajatuksissani satumaisen kauniiseen maailmaan, jonne toivottavasti kuulijatkin pääsevät, Antti fiilistelee.

Näytä uutisarkisto >