Neljänsuora tauolle vuoden vaihteessa. - 25.07.2018

Asiasta tiedotettiin Iskelmäradiossa jo Iskelmäfestivaalin yhteydessä, mutta koska hämmentyneitä kasvoja tulee yhä vastaan keikoilla asiasta puhuttaessa, kerrottakoon tämä nyt vielä täällä kotisivujen puolellakin.
Neljänsuoralla on tapahtumarikkaat 20 vuotta kohta takana. Suomi on kierretty aika lailla päästä varpaaseen ja olemme saaneet tehdä ammatiksemme sitä, mistä olemme haaveilleet, suunnilleen 150 keikan vuosivauhdilla jo pitkään. Pitkän rupeaman päätteeksi on kuitenkin hyvä vetää välillä happea ja niinpä jäämme tämän vuoden loputtua tauolle. Tauon pituutta ei ole ennalta määrätty, vaan palaamme sitten, kun katsomme tilanteen olevan sille suotuisa.
Loppuvuosi kuitenkin painetaan täydellä energialla maaliin saakka! Hikinen kesä festareineen ja kesälavoineen on ollut tähän asti ikimuistoinen ja kun ilmat vähän viilenee, me pojat laitetaan puvut päälle ja aletaan tosissaan valmistautumaan syksyn konsertteja varten. Sen verran voidaan paljastaa, että sovituksia Lohjan kaupunginorkesterille työstetään parhaillaan ja niin hienoa materiaalia on luvassa, että ollaan todella innoissamme! Jos sulla ei oo näihin vielä lippuja, niin paikkakunnat ja päivämäärät oli seuraavat:

La 10.11. Espoo, Sellosali klo 16:00 ja 19:00
Pe 30.11. Kuusankoski, Kuusankoskitalo klo 19:00
La 1.12. Turku, Konserttitalo klo 19:00
Pe 14.12. Lohja, Laurentius-sali klo 19:00
Liput konsertteihin ovat myynnissä osoitteissa www.ticketmaster.fi ja www.lippu.fi.

Ja tietysti kaikki suoralaiset haluaa nähdä iloista kansaa kaikilla loppukesän ja syksyn keikoilla muutenkin! Tuuthan säkin?

Näytä uutisarkisto >